Aplicaţie listare Diplome/ Foi matricole

Aplicatia informatica pentru listare diplome  WIN-DIP

 

Permite culegerea, prelucrarea,listarea si memorarea datelor legate de elevii unitatii.

Listare diplome – Foi matricole

Ofertă de preţ

Unităţi şcolare private
50%
Unităţi şcolare
90%
ISJ
70%
Edu
75%

Pentru unităţile şcolare cu care avem un contract încheiat pentru asistenţă – secretariat –  pentru anul 2020, aplicaţia este livrată gratuit, fără costuri suplimentare.

Pentru celelalte unităţi şcolare cu care nu avem încheiat un contract de asistenţă – secretariat –  preţul  abonamentului este de 600 Ron / an.

Win-Dip un produs RamySoft

Căutaţi un mod simplu şi eficient pentru evidenţa diplomelor distribuite de către Ministerul Educației şi Cercetării? sau a foilor matricole .

Project Description

Un sistem complet, este soluţia care răspunde nevoilor voastre. Eficient şi simplu de implementat, Evidenţa dispozitivelor electronice EDE – un produs al RamySoft, oferă un control complet asupra modului în care sunt distribuite / recuperate dispozitivele electronice către şi de la elevi/părinţi, generează Contractul de comodat şi PV de recuperare dispozitiv, precum şi o serie de rapoarte necesare.
Posibilitate import elevi din SIIR sau dintr-o machetă – fişier Excel, posibilitate import date dispozitive (denumire, serii, detalii etc.) din machetă – fişier Excel

Project Details

Client Unităţi şcolare, Edu, ISJ
Date ianuarie 05, 2020
Categories software
VISIT THE SITE
© 2004 RamySoft. Toate drepturile rezervate.
Top