Evidenţa dispozitivelor electronice

Evidenţa dispozitivelor electronice EDE poate fi testat şi descărcat gratuit de aici. Programul este limitat la 10 înregistrări după care trebuie activat.

Aici găsiţi detalii complete privind programul pentru Evidenţa dispozitivelor electronice EDE.

Sperăm că acest email prezintă interes pentru dvs. şi va deschide o cale de colaborare între noi, aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.

Tot aici găsiţi un Contract de comodat – Model – gratuit

 

Prezentare video

Ofertă de preţ

Unităţi şcolare private
50%
Unităţi şcolare
90%
ISJ
70%
Edu
75%

Pentru unităţile şcolare cu care avem un contract încheiat pentru asistenţă – secretariat –  pentru anul 2020, aplicaţia este livrată gratuit, fără costuri suplimentare.

Pentru celelalte unităţi şcolare cu care nu avem încheiat un contract de asistenţă – secretariat –  preţul  abonamentului este de 360 Ron / an.

Ede un produs RamySoft

Căutaţi un mod simplu şi eficient pentru evidenţa dispozitivelor electronice achiziţionate pentru şcoala on-line „Şcoala de Acasă” distribuite de către Ministerul Educației şi Cercetării?

Project Description

Un sistem complet, este soluţia care răspunde nevoilor voastre. Eficient şi simplu de implementat, Evidenţa dispozitivelor electronice EDE – un produs al RamySoft, oferă un control complet asupra modului în care sunt distribuite / recuperate dispozitivele electronice către şi de la elevi/părinţi, generează Contractul de comodat şi PV de recuperare dispozitiv, precum şi o serie de rapoarte necesare.
Posibilitate import elevi din SIIR sau dintr-o machetă – fişier Excel, posibilitate import date dispozitive (denumire, serii, detalii etc.) din machetă – fişier Excel

Project Details

Client Unităţi şcolare, Edu, ISJ
Date octombrie 02, 2020
Categories software
VISIT THE SITE
© 2004 RamySoft. Toate drepturile rezervate.
Top